If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
235 лева кабелите, свещите 140 за Дензо Идириум. Сменил съм ги преди 2 седмици. за АЛфа 147 1.6 16v 120hp 2002г.
този майстор да не иска да си купи нов голф на старо от теб
235 лева кабелите, свещите 140 за Дензо Идириум. Сменил съм ги преди 2 седмици. за АЛфа 147 1.6 16v 120hp 2002г.
този майстор да не иска да си купи нов голф на старо от теб
Здравейте колеги, има ли по-евтини свещи от 400лв. и по-евтини кабели от 350лв. за алфа 1.8 t.s 140к.с..
Защото трявбва и тях да сменям
Колега, има и по-евтини, както писаха колегите по-горе. В един сайт гледам свещи Denso Iridium на цена от 21.50 лв. малките и 28.50 лв. големите, кабелите за свещи са на цена от 258.00 лв. Като теглиш чертата се получава обща сума от 458 лв. Не е кой знае колко скъпо, това са части, които не ги сменяш всеки ден. По-евтино от това трудно можеш да намериш, при условие, че нямаш възможност да ползваш отстъпки, както правят някои колеги. Сайта съм ти го изпратил на лично, за да не ме упрекнат в нелоялна реклама.
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части, Alfa Romeo 156 1.9JTD,150 коня.
Благодаря на всички надявам се на заплата да си ги купя ,че все излиза нещо по тая кола и аз ремонтирам ремонтирам но пък се надям да спре да се чупи скоро
Comment